dilluns, 5 d’octubre del 2009

Rêve musical - Somni musical

Quoi de mieux que rêver pour s'endormir pacifiquement ? Parce que si on attend de s'endormir pour rêver, on peut parfois tomber sur n'importe quoi, non ? Hier soir, je me suis donc endormie en rêvant: Alicia de Larrocha et Mercedes Sosa se retrouvaient pour un concert, ensemble, dans leur nouvelle contrée de résidence!!! Vous imaginez ?! S'étaient-elles déjà rencontrées, ici sur la Terre? Je ne sais pas, si vous le savez, vous me le direz, n'est-ce pas? Elles se connaissaient et s'appréciaient, pas de doute possible là-dessus, mais là, elles se retrouvaient musicalement ! Elles préparaient un concert, piano et voix et c'était tellement beau: Los hermanos; Maria,Maria; el Unicornio; Alfonsina y el mar; Años; Gracias a la vida... la voix de Mercedes et le piano d'Alicia ! J'y étais, j'entendais, tellement beau...

Una de les millors receptes per adormir-se tranquil·lament és començar a somniar -perquè si esperem a adormir-nos per a somniar quelcom bonic el resultat no sempre es pot garantir, o no és així? Doncs aquesta nit he somniat primer: Alicia de Larrocha y Mercedes Sosa es trobaven en el més enllà, per fer un concert, totes dues, juntes !!! Imagineu-vos un instant !!! No sé si es coneixien personalment però segur que s'apreciaven professionalment, segur! Sí, preparaven un concert ! i assajaven i era tan bell, sublim, les grans cançons, la veu de Mercedes i el piano d'Alicia ! i jo hi era, les escoltava... bellíssim...

Fins aviat, à bientôt, Muriel

2 comentaris:

  1. Si tingués un disc de Mercedes el posaria mentre sones un d'Alícia i comprovar l'efecte sonor. Potser seria un malson.
    Estic amb tu que somniar abans de dormir, abans de sortir de casa, abans d'entrar al metro, abans d'obrir la porta del despatx, abans d'entrar al restaurant, abans de comprar al mercat, abans de conèixer algú, abans de desprès, relaxa molt.
    Crec que aquest bloc també em relaxarà.
    Salut!

    ResponElimina
  2. Hey ! Hola i gràcies per visitar el blog ! No he visitat els dels amics últimament però m'hi poso, aviat ! Doncs jo sí que tinc CDs d'ambdues fenomenals dones.... no obstant això no materialitzaré pas el somni: que s'entenguin elles i vetllin pel nostre "Nord"... i posats a somniar, també tinc a mà un CD de la Janis Joplin ! però ja no és somni, és deliri ! Salut !
    Muriel

    ResponElimina