dijous, 23 de juliol del 2015

Una gata bibliotecària i amiga dels ratolins...

Segueixo amb la "missió" que m'han confiat a la sala infantil d'aquesta meva "nova" biblioteca. Es tracta de fer l'inventari dels àlbums il·lustrats, una tasca maca pel tipus de gènere doncs m'he passat els últims dies manipulant joies de tota mena. La il·lustració és un món, i un món meravellós. Cada dia torno a casa amb 2 o 3 àlbums d'aquests per fullejar-los durant el transport i després assaborir-los a casa mentre, tal com la gata bibliotecària que ens ocupa en aquest post, descanso les cames cansades. 

La nostra gata és la Senyora Marlowe, és bibliotecària i conviu amb una gran família de... ratolins. La història és bonica i tendre i la il·lustració és preciosa, finíssima, deliciosa. Ahir al vespre, tot reposant-me d'un dia llarg de feina i d'aquesta calor enganxifosa que no afluixa, vaig quedar encantada, encantadíssima. 


Àlbum il·lustrat, signatura I**Asc, secció infantil

Adjunto aquest vincle, de la llibreria Al·lots, perquè hi trobareu una ressenya: 
llibreria-allots-els-ratolins-de-la-senyora-marlowe

No dubteu a passar per la sala infantil de la vostra biblioteca per agafar en préstec algun àlbum il·lustrat ! 
De moment, us recomano Els ratolins de la Senyora Marlowe, text de Frank Asch i il·lustració de Devin Asch, editorial Joventut, títol original Mrs Marlowe's mice (U.S.A, 2007) i adjunto aquest altre vincle per si us interessa una ressenya en anglès: 
link in English -->  kidscanpress.com/products/mrs-marlowes-mice

Fins aviat, segurament amb més àlbums il·lustrats ! Muriel, bises à ma Perlette qui partage ces lectures avec moi :-)

PD: La Senyora Marlowe s'assembla (físicament) moltíssim a la meva gata, la Gata Àgatha, també delicada i amant dels llibres (però... per fer-hi la migdiada a sobre !)  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada